CarLife

Sziasztok A blogomban az autókról , a velük való közlekedésről és minden olyan dologról írok, ami segíthet a minden napokban elevickélni. Hogyan közlekedjünk , mikre figyeljünk, milyen autót válasszunk, milyen üzemanyagot használjunk , a javíttatása az autóknak és minden ami hasznos lehet, de esetleg nem gondoltunk rá.Saját és nálam okosabb ,hozzáértőbb emberek tapasztalatai .Semmi sallang , reklám és nagy szavak , hanem használható információk tapasztalatokból.

Friss topikok

  • Anna Smith: Kötelező az eredetvizsga, de szerintem ez nem felesleges kiadás.. www.eredetvizsga.hu (2013.03.16. 15:53) Vásárlás
  • chéfbácsi: @sztella1: kösze, a színeket meg az oldalt kicsit gatyába rázzuk még és utána jöhet a köv is, addi... (2011.11.09. 22:20) A kezdet..

Címkék

apropó..

2012.04.04. 13:58 - chéfbácsi

Látszik, hogy itt a tavasz , nagyjából.. én sem írtam ide ,végre ki lehetett menni a levegőre.A meteomókusok szerint sem lesz már fagy, bár ha az ebben a percben lévő éppen aktuális időjárást nézem, az vasárnapra havat mond ! 9-10 fokban elolvad ugyan, de okozhat gondokat azért.A Nemzeti ünnepünkre volt 28 fok , napozni lehetett, a nyuszi meg hideget hoz.. vicc :)

Mostanra gondolom nagyjából mindenki lecserélte a téli gumijait, én is így tettem a minap.Bár hozzá tartozik ,hogy a vasárnapi havat ,ha nem számolom akkor is gondolkoztam még rajta , hogy áprilisban még maradhatna.Igen igen 8 fok felett van a nappali klíma és nagyjából este is, viszont 20 fokig, nem kopik nagyon a téli, viszont kellően puha , királyul tapad, persze szárazon.Nedves időben meg.. nem rég kezdték el a tévében reklámozni, a téli mislen bácsit lecserélték , tavaszi mislen bácsira aki esőben dobálja a mislen eső elleni gumit , ami olyan jó ,hogy az eső cseppek és a nedvesség kikerüli a gumit.. ennél a reklámnál van olyan érzésem, mintha 5 éveseknek szólna, valami baba reklám és ha így nézem akkor a pr-eseknek és a többi reklámosnak cukorkát.. de mégis olyan érzésem van , hogy felnőtt embereknek készült ,akkor viszont igen gyenge.Az már csak hab a tortán , hogy eső elleni gumi.. hagyjuk már.. ha minden körülményre külön szettet tart valaki akkor az 4 szett legalább .Kissé luxus és felesleges, normál használatra téli és nyári ezek teljesen kielégítik azt amit szükséges hogy tudjanak.Speciális gumik, azaz nem sima téli,nyári meg a versenyzőknek meg a rallysoknak kell.Főleg hogy ,ha annyi a szempont hogy jó minőségű és jó gumi legyen ,abból sok van téli/nyáriból egyaránt, csak megvan az áruk is.Mindkettőnél egy jobb minőségű 15e/db-tól 14coltól és ahogy nő a col ,szépen nő az ára is.

Amit nem javaslok , ha valaki még előtte van vagy tervez cserélni , a négyévszakost.Sokan esküdöznek rá , hogy mennyire király és hogy télen is jó meg nyáron is jó.. persze ha áll az autó.. :) Én az ellenségemnek sem ajánlanám, az elképzelhető hogy a már már pofátlanul drága árkategóriában akad jó , de annyiért meg lehet venni egy jó nyárit meg télit is ,ami biztosan jó. Ezen felül a négyévszakos se nem téli ugye, se nem nyári , télre nem elég puha és jobban keményedik, nyáron meg nagyon felpuhul.

Így hogy kezd javulni az idő és eltűntek a fagyok, elkezdődtek a a kinti autós/motoros programok ,események, kiállítások,versenyek.Az első pár lemaradt , mert én sem itt ültem, de amiket tudok, majd kirakom ide is, ha valakit érdekelnek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://carlife.blog.hu/api/trackback/id/tr644363222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása